Grupp F – VM 2014

Argentina

Med offensiva krafter som Agüero, Higuain, Lavezzi, Di Maria, Tevez och de senaste årens bästa spelare tillika lagkapten Messi, lär varje backlinje frukta Argentina. Lagets svaghet är istället backlinjen samt målvaktsposten där laget är allt annat än namnkunnigt så när som på högerbacken Zabaleta. Gruppsegern är absolut inom räckhåll ochh troligtvis lär man leka hem matcherna mot Iran och Nigeria. Argentina har kapaciteten att ta sig hela vägen i fotbolls VM 2014 och du kan vara säker på att de gör allt för att sno åt sig VM-bucklan framför ögonen på sin antagonist Brasilien.
Fotbollsvmem tippar: Etta i grupp F, Agüero vinner guldskon

Iran

Iran har varit på kartan de senaste åren i många mindre smickrande sammanhang. Iår levererar de spelare av mindre känd karaktär, där de flesta spelarna är något åldersstigna. En intressant detalj är att 18 årige Affe Rezai, som till vardags huserar i Malmö FF, aspirerar på en plats i truppen till fotbolls VM 2014. Traditionellt har Iran lyckats bra i Asiatiska msterskapen men när det kommer till fotbolls VM har resultaten dessvärre inte lika lyckosamma. Tyvärr lär utgången bli densamma denna gång. Argentina och Bosnien lät slåss om segern och Iran får sikta in sig på att försöka slå Nigeria.
Fotbollsvmem tippar: Fyra i grupp F

Nigeria

Landet som haft stor framgång i Afrika de senaste 20 åren. Genomåren har Nigeria haft en rad schyssta lirare där Nwankwo ”Hjärtattacken” Kanu och Jay Jay Okocha var de mest namnkunniga. Minns ni även Taribo West? Spelaren med fotbollsvärldens i särklass fulaste frisyrer har tidigare representerat Nigeria, men har nu, inte en dag för tidigt, lagt dojorna på hyllan. Dagens Nigeria är desto mindre namnkunnigt och får svårt i grupp F, men allt kan hända i fotbolls VM och kanske är 2014 Nigerias år?
Fotbollsvmem tippar: Trea i grupp F, med seger över Iran

Bosnien

Fotbolls VM 2014 blir Bosniens första världsmästerskap någonsin. Med Asmir Begovic som ytterst stabil sista utpost och spjutet Edin Dzeko som anfallsess kan Bosnien mycket väl aspirera på en plats i åttondelsfinal. Den relativt nybildade fotbollsnationen som aldrig skördat framgångar på fotbollsplanen är mer än värda en framgång med tanke på landets ytterst brokiga historia. Argentina lär de ha svårt att rubba, men med tanke på det stabila spel Bosnien visade upp under VM-kvalet är det absolut inte säkert att Argentina ska ses som självklar segrare i gruppen.
Fotbollsvmem tippar: Två i grupp F

7 thoughts on “Grupp F – VM 2014

  1. Reza Kaveh

    Jag tror inte att Bosnien och Nigeria har så lätt match mot Iran / Iran kommer att vinna mot Nigeria / vinst eller oavgjort mot Bosnien när det gäller Argentina jag tror inte att vi har någon chans

  2. bosniens maskin vinner gruppen, andra plats tyvärr kommer Argentina

  3. Peter Ericson

    Ni underskatta negeria

  4. Ayat Salemi

    Iran spelade mycket bättre än Argantina, men fick otur på minut 91. Domaren var inte heller rättvis.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *