EM-tipset 2021

Efter tidigare års glada tillrop så har vi vanlig ordning tagit fram ett fotbollstips till sommarens fotbolls-EM 2021. EM-tipset är på svenska och man får 2 poäng för varje rätt tips (1X2) samt om man gissat rätt antal mål per lag. Om ni skulle hitta några buggar eller något som ni tycker bör förbättras i VM-tipset får ni gärna skriva en kommentar här på inlägget eller maila oss på info[a]fotbollsvmem.se.

Klicka här för att ladda ner EM-tipset 2021.

Info kring poäng till slutspelet:

Alla poäng (rätt antal mål och rätt tecken) delas ut EFTER matcherna är spelade. Detta gäller även bonuspoäng.
Tex. Bonuspoängen för rätt lag i åttondelsfinal delas ut efter att åttondelsfinalerna spelats.
Detta gäller även för kvartfinal, semifinal och final.
Var inte orolig, ingenting är fel, det finns inga buggar, ni får enbart hållas till tåls 🙂

Vi har efter önskemål från användare också gjort två andra versioner av tipset:

  • 3 poäng – Rätt tecken ger 3 poäng istället för 2 poäng. Laddas ner här.
  • Möjlighet till 2 egna bonusfrågor – Fyll i dina egna bonusfrågor under ”resultat & tabell” innan du skickar ut tipset, så förs frågan över till fliken ”Mitt tips”. Detta tips laddas ner här.

Trots att vi låtit testa EM-tipset så har det tyvärr smugit sig in mindre buggar. Om ni upptäcker buggar eller felaktigheter, hör gärna av er till oss så uppdaterar vi tipset. Nedan ser ni vad som är åtgärdat i de olika versionerna av tipset. För att vara säker på att allt fungerar som det ska vänligen ladda ned den senaste versionen.

Bugg-fix 1,1: I cell X4, ”Skyttekung” hade det felaktigt hamnat en drop down-lista. Detta är nu åtgärdat så att man själv kan skriva in sin skyttekung.

Bugg-fix 1,2: Bakgrund: Tipset kunde inte ta hänsyn till gula och röda kort under turneringen, vilket kan påverka vilka lag som går till åttondelsfinal.
Ändringar: Möjlighet att skriva in lagen i åttondelsfinal manuellt samt återställa lagen i åttondelsfinal om du skrivit in fel.

Bugg-fix 1,3: Vi har åtgärdat ett fel i tipset där fliken ”resultat och tabell” inte skickar rätt lag vidare från grupperna vilket påverkar bonuspoängen för lagen vidare till åttondelsfinal för tipparna. Samt utökat deltagarna till 100 st. För er som har buggen med åttondelsfinal och bonuspoäng finns också manuella lösningar att ta till.
Skriv in lagen manuellt på rätt plats i åttondelsfinalerna i fliken ”resultat och tabell” eller klicka på den gröna knappen ”Nollställ åttondelfinaler”, så löser det problemet

Bugg-fix 1,4: Vid lika poäng i gruppspelet räknades inte målen i inbördes möten, utan hänsyn togs till totalt gjorda mål. Detta är nu åtgärdat.

Bugg-fix 1,5 (7 juni):

  1. Inbördes möten fungerar nu som det ska, det var tidigare problem i formel gällande vissa grupper i gruppspelet.
  2. 7 poängs tipset är uppdaterat med rätt antal poäng i fliken ”poäng och instruktioner”.
  3. FAQ tillagd under ”Poäng och instruktioner” för snabb support.

Bugg-fix 1,6: Grupp F sorterades inte rätt, nu åtgärdat.

Bugg-fix 1,7:
* 3 poängs-tipset som där rätt resultat och rätt tecken 8 poäng istället för korrekta 7 poäng. Detta är nu korrigerat.
* Bonuspoängs-tipset gav 8 poäng istället för 7 poäng. Detta är nu åtgärdat.

Utdrag från årets tips: